Saturday, July 26th 2014, 7:05am UTC+2

You are not logged in.

  • Login

Dear visitor, you are currently not logged in. Login or Register as a new user .

1

Tuesday, November 22nd 2011, 10:35am

(UNSOLVED) VIRUS C DESKTOP - PROBLEM - FLASHING LIGHTS AFTER UPGRADE OS5 to OS6

Hi all,

I bought my VirusC a long time ago, first time i played with it i felt in love....it is for my personal use only in my home studio...

1 Day ago, i decided to upgrade it from the OS5 to the latest OS6...all the packets were received well, all the procedure was ok but since i pressed 'STORE' after the upgrade (normally, the Virus checks if there's no problem with the files then copy them into the ROM), all the lights are flashing...when i reset it, same. The screenie always point on the old version of the OS, nothing else appears or disappears on the screenie . I turn it OFF and ON many many times and...lights are still flashing, no particular order... i cant press a single button, nothing works...and no SOUNDS...--> my VirusC worked perfectly 1 day ago...i am so desesperate, i cant find my words....:/

Any help muchly appreciated,

I gonna try to buy a new PSU 15v, the first was 12v.


I'll keep posting here.

This post has been edited 1 times, last edit by "goraziel" (Nov 23rd 2011, 3:47pm)


2

Tuesday, November 22nd 2011, 11:36am

please get in touch with support. the update has failed but there are ways to possibly recover the unit.
best, marc
The official Virus TI facebook page: http://www.facebook.com/accessvirus