Sunday, April 20th 2014, 6:13pm UTC+2

You are not logged in.

  • Login

Dear visitor, you are currently not logged in. Login or Register as a new user .

1

Saturday, February 25th 2012, 8:50pm

Virus Ti Sleep mode problem?

Hi

I have recently bought a second hand Virus Ti Keyboard from ebay and when starting up after being put into sleep mode, the welcome screen is slightly glitchy and i get no sound just crackles when I hit the keys.
I have re installed the latest software and it still does this.
If I pull the plug and restart, it is fine.
Any suggestions or experience of this from any other Virus TI owners would be great.

Thanks

Paul

Pro-tone

Beginner

Posts: 8

Location: Russia

  • Send private message

2

Tuesday, February 28th 2012, 9:04am

The similar problem another hardware has not just virus. These are PowerCore, Sonic-Core Scope cards etc. They need to be re-started as well after sleep mode.

horsegrip

Unregistered

3

Monday, March 5th 2012, 2:05pm

I believe I've developed a problem with my TI being sleep for to long.
Now my Multi mode is acting very similar to yours.
See my post for a further explanation
http://virus.info/forum/index.php?page=Thread&threadID=3543

4

Monday, March 5th 2012, 6:12pm

RE: Virus Ti Sleep mode problem?

Hi

I have recently bought a second hand Virus Ti Keyboard from ebay and when starting up after being put into sleep mode, the welcome screen is slightly glitchy and i get no sound just crackles when I hit the keys.
I have re installed the latest software and it still does this.
If I pull the plug and restart, it is fine.
Any suggestions or experience of this from any other Virus TI owners would be great.

Thanks

Paul


are you talking about putting the virus to sleep or your computer? does this happen when you use your virus in stand alone mode (with no USB cable attached)?
marc
The official Virus TI facebook page: http://www.facebook.com/accessvirus