Thursday, August 28th 2014, 5:04am UTC+2

You are not logged in.

  • Login

Dear visitor, you are currently not logged in. Login or Register as a new user .

1

Monday, May 17th 2010, 2:03pm

Virus TI snow crashing all the fucking time!!!

I have had enough with your pile of shit virus TI snow crashing with logic 8, ive spent £850 on this pile of shit that doesnt work properly and you expect to just parr me off on this forum with the same old crap and excuses with shit like "oh you need to update the software" "contact customer support" i fucking have done!!!!!!!!!! i have done everything you stupid fucking idiots!!!! so why cant YOU get it right!!!!!!!!! sort it out for fucksake!!!!!!

2

Monday, May 17th 2010, 2:43pm

hi matt,

is your snow crashing or virus control?

marc
The official Virus TI facebook page: http://www.facebook.com/accessvirus

3

Tuesday, May 18th 2010, 1:55pm

no need to get so fired up, Matt

But, I also got alot of problems in regards to Virus Control, it`s slow and it usually makes both Cubase 4/5, Logic 8/9 crash. Got all the newest updates for both DAWs also updated OSX and all hardware I currently use.
It works ok, but I really think Virus Control needs to improve quite a bit, I love the concept of Total Intergration, too bad it still has some major bugs. Its pretty troublesome when you have to save everytime you do something via the Virus Control in case the DAW goes to shreds..

Dan-Inge

4

Tuesday, May 18th 2010, 3:34pm

MMMM Ahhhhhh

I spend hours doing updates, adjusting settings on both cubase and the virus ti to get the best out of it. I probably spend more time doing that than music. It is frustrating but the results are amazing if you perservere but I admit Ive wanted to throw the bloody thing at the wall or simply sell it a few times :cursing:

5

Tuesday, May 18th 2010, 4:15pm

so crazychris, is your virus now crashing all the time or not?

marc
The official Virus TI facebook page: http://www.facebook.com/accessvirus

6

Saturday, May 22nd 2010, 3:58am

i have pretty much given up on my snow , it will never stay in sync i just use the thing for making fx which is sorta a waist lol

7

Monday, July 19th 2010, 1:56pm

syncing

I Hardly had any snyc issues till I used windows 7 and cubase 5 together with my ti2, im bearing with it as i dont use it professionally until hopefully I find a suitable fix. I am reverting back to windows xp and cubase 3sx to mix anything down through. It still the dogs bollox when it comes to the sound though so however frustrating Im not getting rid of it.

8

Tuesday, July 27th 2010, 2:09pm

syncing with pc

Had enough of adjusting settings on cubase/ pc, my ti2 just doesnt seem to run smoothly even with cubase 3sx on windows xp. im getting nothing finished as im always adjusting device settings in cubase and usb settings etc to improve the reliability, which isnt really working. Ive returned my ti2 back to the dealer for their testing. Ive never known a synth cause me such trouble with syncing and detune with cubase. Even the pure analogue synths i used in the early 80s with a bog standard sequencer were less trouble. I hope im gonna get some positive feedback saying there is a problem, cos im 100% convinced there is!!!

9

Tuesday, July 27th 2010, 2:30pm

RE: syncing with pc

Had enough of adjusting settings on cubase/ pc, my ti2 just doesnt seem to run smoothly even with cubase 3sx on windows xp. im getting nothing finished as im always adjusting device settings in cubase and usb settings etc to improve the reliability, which isnt really working. Ive returned my ti2 back to the dealer for their testing. Ive never known a synth cause me such trouble with syncing and detune with cubase. Even the pure analogue synths i used in the early 80s with a bog standard sequencer were less trouble. I hope im gonna get some positive feedback saying there is a problem, cos im 100% convinced there is!!!


i would be really surprised if this turns out to be a hardware problem. you either need to work on your setup or your should return it, maybe it is just not for you. i have a request to your though: stop posting into threads which are dealing with other topics. chances that somebody will spot your post and help you are slim doing so. i've moved this thread into the trouble shooting section for now.

m
The official Virus TI facebook page: http://www.facebook.com/accessvirus

10

Tuesday, July 27th 2010, 3:23pm

Yes ok no worries. In my defence I did think my problems were related to the other users problems.

I have frustratingly been working on my setup for the past year to fix my problems. Maybe your right it is not for me as its not the user friendly, easy to use synth that it claims to be.

If it is a setup issue I will certainly try to claim my money back. In fact thats a good idea and would certainly resolve any issues I have.