Posts by vorny

    I Would like to say i have just done this and can confirm its 100% working for me now and I will never be testing another beta release lol


    Pepe thanks for making this post it made my day/week/month/year :thumbup: 8o

    I successfully rolled back the update and it is running fine now. 8o You need to roll back and load up virus asio and change buffer from 128 to 256 and then go back to your normal soundcard asio and it will sound good.

    that sound pretty good, just add a little sub and maybe a comb filter...boom

    It sounds like i have about 10 bitcrushers added to it.


    But i just upgraded to os 5 again and the sound was normal just small crackles here and there then downgraded just as the instructions said all drivers appear to be correct in device manager but the sound is horrid again. So it is something left over on my pc from os 5.0 that is causing the issue and I have no way to rollback my system restore to before :(

    Hi I just booted up OSX now and tested it with LOGIC and there is no issues at all with any of the crackling sounds. I will attempt the instructions now and see if that fixes it in the installation folder.


    EDIT I have done the uninstall as instructed in the folder and it is still the same and my driver version shows as 2.8.45 in device manager. Here is an example of the sound I get from my virus its a standard saw lead and a simple midi loaded https://dl.dropbox.com/u/6091004/Virus%20TI%20sound.mp3

    1 - Windows 7 Ultimate running in bootcamp on a 2011 macbook pro 15" core i5 model
    2 - Virus Ti Desktop
    3 - I have only used it in usb mode with the gui mode
    4 - NVIDEA geforce gt 330M upto date
    5 - Crackles using all soundcards internal macbook and usb soundcard even the virus soundcard
    6 - with all buffer sizes
    7 - Did not test this yet
    8 - Intel core i5 520M 2.4ghz macbook pro
    9 - Uninstalled it

    This has ruined my virus its unusable now all I can hear is a crackle sound and iv updated to OS 5.0 then downgraded to 4.5 over 10 times now it will not fix it and my system restore is not working on windows 7. Access music need to fix this asap as I have multiple projects what cannot be finished right now because of this problem. I expected the beta to be buggy and it had a small crackle to I downgraded but for it to kill my virus totally is not acceptable.


    Signed a very angry Virus Ti Desktop owner.